Facebook-chat med Ståle

Facebook-chat med Ståle

I eftermiddag svarede Ståle Solbakken på spørgsmål fra vores Facebook-følgere, og her bringer vi et lille sammendrag af spørgsmål/svar. Du kan se alle spørgsmål og svar inde på vores Facebook-side.

Mange spørgsmål kredsede om nye spillere, bl.a. set i lyset af udmeldingen om, at Nicolai Jørgensen skal sælges til sommer.

Om Nicolai-salget svarede Ståle således på et spørgsmål fra Natalie Xotta:

- Vi forlængede i sin tid med Nicolai for at han kunne blive helt skadesfri og nå sit højeste niveau, og der er han snart, og det har hele tiden været aftalen med ham, at han skulle sælges til sommer. Det var en del af kontraktforlængelsen.

- Det indgår ikke lige nu i vores planer at sælge de andre. Det afgøres af tilbud og efterspørgsel, svarede han på et andet spørgsmål om hvorvidt profiler som Ludwig og Delaney også vil være væk til sommer.

Har vi alternativerne klar i tide, når vi sælger spillere, spurgte Dan Lindkvist, og det kunne Ståle bekræfte:

- Vi kigger hele tiden frem og overvejer alternativer, selv om vi ikke ved hvem der bliver solgt hvornår. Så vi har kontrol på de forskellige positioner så godt det kan lade sig gøre.

I sagens natur kan og vil Ståle ikke sætte navne på hvem vi har på listen, men der var flere bud fra spørgerne på Facebook. Bl.a. nævnte Michael Conor Behrend Lynch Nicklas Bendtner, og Juri Lynge Poulsen foreslog Pierre-Emil Højbjerg på en lejeaftale og Nicolai Boilesen, hvis Ludwig bliver solgt, og Andreas Pahn Bendtner foreslog Dame N'Doye. Til det ville Ståle blot sige, at vi ikke har haft nogen kontakt til Bendtner i dette transfervindue, og at han tror det bliver vanskeligt med de andre nævnte spillere.

Genpres
Christoffer Vinther-Høj spurgte til det mere taktiske om ambitionerne for FCK’s genpres.

- Vores ambition er altid at vinde bolden tilbage så hurtigt som muligt og ellers komme tilbage i vores positioner. Og jo tættere på modstandernes mål vi vinder bolden, jo bedre, svarede Ståle.

Største talent
Det spørgsmål, som Ståle umiddelbart måtte tænke længst over, kom fra Flemming Hametner Iversen: “Hvilken spiller du har trænet har overrasket dig mest i forhold til hvor langt han er nået i forhold til sit talent? Og hvilken spiller har haft det største talent af dem du har trænet?”

- Den spiller med det største talent er nok Ailton. Han fik det ikke rigtig forløst hos os, men viste senere hvad det kunne være blevet til. Men hvem der har overrasket mig mest? Den er svær... måske Brede Hangeland som har fået det optimale ud af sit talent.

Kris Stadsgaard
Kristian Lisberg ville høre, om man har prøvet at komme af med Kris Stadsgaard i forrige og dette transfervindue?

- Kris har i en tidlig fase fået besked om at han står længere tilbage i køen end de andre og han har derfor stået frit til at forhandle med andre klubber i et stykke tid. Det har så ikke ført til noget foreløbig, men det må du hellere spørge Kris om. Men vores tilbud om at han er transferfri står stadig ved magt, for transfervinduet er ikke lukket i alle lande, svarede Ståle.

Fanradioen

Sidst, men ikke mindst, så lovede Ståle at han igen vil kigge forbi i  F.C. Københavns Fanradio, når sæsonen er slut.

Om det bliver som dansk mester må tiden vise. Ståle var i hvert fald heller ikke i tvivl om, hvad han skulle svare, da Michael Helring Andersen spurgte, om ruppen er stærk nok til, at vi fortsætter kursen imod mesterskabet.

- Ja, det synes jeg klart den er!