Tilskuerinfo til søndagens derby

F.C. København overtager billetsalget

Sideløbende med udviklingen af VoresKBH, har vi arbejdet intenst på at modernisere vores billetsystem og fra årsskiftet vil vi selv drive alt salg og kundeservice omkring billetter til vores kampe. Det giver os en masse nye muligheder, der skal komme vores fans til gode kombineret med loyalitetsprogrammet med en større fleksibitet. Vi har allerede lanceret en app som muliggør sæsonkortet nu kan ligge på din smartphone, ligesom du kan forudbestille mad og drikkevarer direkte fra mobilen, og springe køen over. 

Tilsvarende har vi tidligere introduceret ratekortbetaling, som muliggør en rentefri afdragsordning på sæsonkortene, såfremt man ønsker at betale over en længere periode, og sæsonkortene er indeholder nu såkaldt e-cash, som muliggør gavekortbetaling i FCK Fanshop. 

Vi arbejder på, at du i løbet af 2016 vil kunne købe billet direkte fra mobiltelefonen i et mobiloptimeret miljø og som sæsonkortholder kan du sende en adgangsgivende billet til en kammerat via email eller mobil, såfremt du bliver forhindret i selv at komme. Du kan også vælge at flytte plads, hvis du ønsker at besøge Familietribunen med nevøen og normalt sidder på en nummeret plads. 

Vi glæder os meget til at tage de nye muligheder i brug og billetsalget til forårspremieren mod Esbjerg er netop blevet sat i gang i det nye system, som vil komme til at være her: billet.fck.dk 

Billetlugen vil forsat stå for billetsalget til udvalgte events som det kommende Top Charlie i april 2016.