3-2-sejr over FCN's reserver

Der var ikke meget reservehold over vores startopstilling, som var identisk med den, der skulle have startet i Herning i går aftes. Derfor var det tæt på, at Nordsjællands reserver blev blæst ud af bane 3 på træningsanlægget i de første 45 minutter, inden vi skiftede fem mand ud i pausen - og senere resten af holdet.

Corner viste vejen allerede efter fem minutter, da han sparkede et langskud ind bag en lidt passiv Alex Runarsson i FCM-målet. Fem minutter var Zanka tæt på at heade et hjørne ind, og yderligere fem minutter senere sendte Nicolai bolden på indersiden af stolpen.

Det solide spilovertag udmøntede sig i 2-0-målet efter 20 minutter, hvor Ankersen slog et af flere gode indlæg fra højre side. Santander fik ikke ram på den i første omgang, men Kusk fulgte op ved fjerneste stolpe og fordoblede føringen.

Ca. 10 minutter før pausen øgede Santander til 3-0, da han fra nært hold prikkede bolden ind efter et hjørne fra Ludwig. Inden da havde paraguyaneren først sendt et godt tilbud i sidenettet og fået underkendt en scoring for offside. FCN's Adnan Mohammed havde også en enkelt mulighed i den anden ende, men sparkede forbi Stephan Andersens mål.

Seks minutter før pausen fik Oliver Thychosen dog reduceret til 1-3 efter en svipser i forsvaret, så han kunne afdrible Stephan og lægge den i tomt mål.

Begge backs og kantspillere samt Nicolai gik ud i pausen, og efter få minutter var Corner tæt på at øge efter godt forarbejde af Verbic. Spillet blev efterhånden mere jævnbyrdigt, og Stephan måtte i aktion efter en lille time, da Thychosen slap fri i feltet og trykkede af.

Kort efter forlod han og fire andre banen, og bl.a. kom Kaminski ind. Tyve minutter før tid begik han straffe mod Mohammed, da Pelle Nilsson headede lidt for upræcist tilbage, og Thychosen reducerede fra 11 meter-pletten.

Nærmere kom gæsterne dog ikke, selv om de pressede på mod slutningen, og i overtiden kunne Marcus Mathisen i stedet have cementeret sejren i fri position, men det blev ved de 3-2.

Det ændrer dog ikke på, at FC Nordsjælland og Brøndby slutter nr. 1 og 2 i Reserveliga-grundspillet, mens vi og Lyngby slutter nr. 3 og 4 og dermed ikke kommer med i mesterskabs-slutspillet denne sæson.