Nye medlemstilbud i VoresKBH

Nye medlemstilbud i VoresKBH

Nu er der nye tilbud til alle medlemmer af VoresKBH. 

Spar 19% måned efter måned på et ANYTIME-medlemskab, der giver dig adgang til træning i alle centre i hele åbningstiden samt deltagelse til alle holdtræninger. 

ANYTIME-medlemsskabet kan købes kontant for en årspris på 3000,- eller 299,- via betalingsservice. 

Det eneste, du skal gøre, er at medbringe dit sæsonkort/halvårssæsonkort eller VoresKBH-kort i dit lokale center eller online (se kampagnekode på VoresKBH under announcements). Bemærk, at det koster 299,- i oprettelse.   

Lad Bella Sky Spa forkæle dig 
Bella Sky Aqua Spa forkæler alle sanser i en oase af ro og velvære - og du efterlades afslappet og med fornyet energi. I Bella Sky Spa på AC Hotel Bella Sky finder du en lang række muligheder for afslapning og nydelse, så som koldt- og varmtvandsbassiner, Rain Sky brusere (effektbrusere), dampbad og sauna. 

Som medlem af VoresKBH har du nu adgang til dette særtilbud til hvor du sparer 150,- da prisen sat ned til kun DKK 200,- 

Inde på VoresKBH kan du under announcements se, hvordan du gør brug af tilbuddet. 

Halvårssæsonkortsalget i fuld gang 
Alle over 15 år med et sæsonkort eller halvårssæsonkort bliver automatisk medlem af VoresKBH. 

Halvårssæsonkortsalget er i fuld gang. Fra blot 380,- kan du få adgang til alle kampene i den kommende forårssæson, hvor der er rigtig meget at spille for – og blandt opgørene i ligaen er blandt andet en topkamp mod FCM og et derby.??