Old Boys i DM-finale på lørdag

Old Boys i DM-finale på lørdag

KB/FCK’s Old Boys med bl.a. Todi Jónsson og Michael Gravgaard spiller på lørdag kl. 13 DM-finale på Nummer 10 mod AC Odense med bl.a. Ulrik Laursen og Morten Bisgaard.

Kampen spilles på bane 3, og der er fri adgang. Bemærk i øvrigt, at førsteholdets træning om formiddagen undtagelsesvis er lukket.

Vejen til finalen
Old Boys-holdet har kvalificeret sig til DM-finalen ved (igen) at vinde playoff-kampene øst for Storebælt, der har deltagelse af DBU København, DBU Sjælland, DBU Lolland-Falster og DBU Bornholm.

De sidste to sæsoner har DBU København og DBU Sjælland spillet en fælles Old Boys-række (Elite Øst), og den vandt de gamle drenge, hvorefter de sidste weekend slog ASG Bornholm 5-1 i den afgørende kamp, bl.a. på to mål af Todi Jónsson.

AC Odense har kvalificeret sig ved først at vinde DBU Fyn-rækken og siden besejre Haderslev, som vandt DBU Jylland-rækken.

Målorgie i vente!
Vores Old Boys har været meget dominerende de sidste 10 år, hvor det er blevet til fire DM-guld og tre pokaltriumfer.

OB’s Old Boys har ofte været modstanderen i de afgørende kampe om DM-guldet eller pokalen, og sidste år vandt vi The Double efter 5-4 i DM-finalen og 5-3 i pokalfinalen. Året inden vandt fynboerne dog 5-4 i DM-finalen, så hvis du kan finde en bookmaker, der giver odds på “Over 7 mål”, så er fidusen hermed givet videre…

Gamle OB-drenge nu i AC Odense
Det er dog ikke OB, vi skal møde på lørdag, men spillerne er stort set de samme. I vinter stiftede de en ny klub, AC Odense, som tæller en række af de gamle OB-drenge som f.eks. Ulrik Laursen, Morten Bisgaard, Thomas Helveg og Søren Berg. Bisgaard, der ligesom Laursen har en fortid i både OB og FCK, er i øvrigt formand for AC Odense, der holder til på OKS’ anlæg og spiller deres kampe på Okson Park.

Old Boys-reglerne i hovedtræk
- spillerne skal på dagen være fyldt 33 år
- der spilles 2 x 35 minutter
- der er fri udskiftning
- i tilfælde af uafgjort spilles 2x10 min. og herefter straffesparkskonkurrence

KB/FCK’s trup:
Ulrik Thomsen
Peter Madsen
Peter Skov Jensen
Michael Gravgaard
Todi Jónsson
Adam Geertsen
Dragan Bakovic
Peter Decko
Jesper Feldthusen
Kim Palm
Lars Hjortshøj
Lasse Lund Larsen
Martin Dons
Michael Strandquist
Mikkel Vittrup
Rasmus Sørensen
Lasse Lauth
Thorkild Nielsen
Michael Barfoed
Allan El Labban
Casper Gille

Mikkel Linnet
Gestur Palsson

Træner: Lasse Lund Larsen
Assistenttrænere: Peter Decko og Lars Hjortshøj
Holdleder: Henrik Meyer