Med FCK.DK's "live-team" på en kampdag

Med FCK.DK's "live-team" på en kampdag

Alle kommer for primært at se aktørerne på grønsværen, men uden for banen er der mange flere involveret i at få det hele til at glide som det skal. To af dem er FCK.DK’s Torkil Fosdal og Jan Eliassen, som tager sig af hjemmesiden og vores sociale medier, og til Viborg-kampen havde de selskab af Henrik Toudahl.

- Jeg har haft sæsonkort de sidste tre år, og i dag sidder vi på Øvre C7, men vi vil nok prøve at komme ned på Nedre C næste år, fortæller Henrik, der på billedet sidder til højre med Jan Eliassen i baggrunden.

Mange kender måske Henrik for hans passion for at fotografere. Han tager bl.a. billeder til Facebook-gruppen ”FCK”, der tæller lidt over 13.000 medlemmer, og han har flere gange leveret billeder til fx Bashkim Kadrii og Nicolai Jørgensen, som de bruger på deres profiler på sociale medier.

- Jeg er vild med at fotografere, og det sidste års tid har jeg tit været ude om lørdagen til træningen på Nummer 10 og tage billeder, og jeg har også brugt en del af sommerferien på det, siger Henrik, der gerne deler linket til hans FCK-billeder med andre.

Søndag inden kampen fulgte Henrik med Torkil Fosdal, som ca. fem kvarter før kick-off indhenter de to holds startopstillinger. Holdene tastes i en database på Superliga.dk samt printes og fordeles til pressen samt offentliggøres på hjemmesiden og vores forskellige sociale medier. Holdene skal også op på storskærmen, så Henrik fik hilst på Thomas Høg Henriksen og de andre kolleger, der regerer i speakerboksen, hvorfra de bl.a. styrer storskærmen.

Under kampen sad Henrik på pressepladserne på Øvre A og kunne bl.a. følge med i Jan Eliassens live-tweets, mens Torkil opdaterede FCK.DK med matchfacts, tog noter til kampreferatet og FCK TV’s highlights samt downloadede og redigerede billeder fra vores faste fotobureau Getty Images. Efter kampen var Henrik også med Jan nede i omklædningsrummet og få citater fra nogle af spillerne til FCK.DK.

- Det var rigtig sjovt at se, hvad der foregår. Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle forvente, men det var fedt at være med så tæt på det hele, sagde Henrik, som oven i købet havde tippet 1-0 til FCK på forhånd.

Så en på alle måder dejlig søndag. Og en tidlig fødselsdagsgave – Henrik fylder nemlig år i dag (mandag), så vi siger tillykke og tak for besøget!