0-2-nederlag i Amankwaa-comeback

Lidt over fem måneder efter han sprang akillessenen var Danny Amankwa igen på banen - og havde det ikke været fordi FC Vestsjælland har trukket sig fra Reserveligaen, havde comeback'et fundet sted allerede sidste uge. Men i dag skulle det være, og Danny fik fuld spilletid, hvilket også gjaldt Bashkim Kadrii, der allerede har fået comeback på førsteholdet. Så langt er Danny ikke, men nu har han i hvert fald taget endnu et vigtigt skridt på vejen.

Der blev lagt ud i et udmærket tempo, og i første halvdel af halvlegen var Lyngby var skarpest på den sidste tredjedel, men uden at Kaminski for alvor blev sat på de store prøver. Derfor var det heller ikke ufortjent, at Lyngby kom først på tavlen i det 27. minut, hvor Ove Akpoveta blev spillet helt fri i feltet og lobbede bolden over Kaminski.

Fem minutter efter var Bashkim dog tæt på at udligne med et hårdt, nærgående skud, som Lyngby-keeperen Viktor Noring dog viftede til hjørne.

Det var dog endnu tættere på 2-0 nogle minutter senere, da Lyngbys Surprise forsøgte at gøre Oke kunsten efter, men hans svage lob kunne ikke overraske Kaminski, som greb ham ud.

Bashkim nåede at teste Noring endnu engang før pausen, men igen var den svenske keeper ude med en god redning og forhindrede udligningen.

I pausen kom Joel Felix ind for Kasper Kusk, hvilket medførte en del rokeringer. Han gik ind i forsvaret, mens Marcus Mathisen gik op på en defensiv midt med Keita, og foran dem Amankwaa, Brandur og Bashkim, mens Andreas Smed lå helt fremme.

Spillemæssigt var vi bedre med end før pausen, men vi måtte alligevel se Lyngby fordoble føringen i det 57. minut, da Jesper Blicher passerede Kaminski med en flad afslutning fra venstre side.

Midt i halvlegen kom Jonatan Frimann ind for Smed, men først i det sidste kvarters tid fik vi lagt et godt tryk på hjemmeholdet, hvilket også udmøntede sig i par gode chancer. Først til Amankwaa, som måtte se sit skud i fri position blive afværget af Noring, og kort før tid til Bashkim, som fik bolden uden for feltet af netop Amankwaa, men bankede den lige over, så det blev ved de 2-0.

Næste Reserveliga-kamp er først den 17. november i Brøndby - en kamp, der netop er blevet flyttet fra den 9. november, og som muligvis vil være lukket for publikum. Men allerede mandag den 19. oktober er der arrangeret en træningskamp for reserveholdet mod FC Nordsjælland - den spilles på Nummer 10 kl. 13.00.

Holdet: 28 Thomas Kaminski – 22 Peter Ankersen (anf.), 13 Kris Stadsgaard, 34 Marcus Mathisen, 29 Frederik Bay – 17 Kasper Kusk (46.: 27 Joel Felix), 14 Aboubakar Keita, 36 Brandur Hendriksson, 32 Danny Amankwaa – 9 Bashkim Kadrii, 16 Andreas Smed (66.: 39 Jonatan Frimann)

Bænken: 1 Frederik Ibsen, 26 Berat Beciri, 37 Martin Frandsen og 38 Lucas Simonsen