Nederlag til FCN's reserver
Thomas Kaminski

Nederlag til FCN's reserver

FCN tidligt foran
Det var temmelig efterårsagtigt denne sidste august-dag i Farum, hvor vores reservehold skulle møde FC Nordsjællands reserver på Farum Park. Inden kick-off stod regnen ned i stænger, så der måtte blus på projektørerne, selv om det burde være højlys dag - og store dele af kampen blev også afviklet i silende regn.

Løverne havde fire mand fra Alka Superliga-truppen med, mens de øvrige var U19-spillere, og de måtte se FCN's Adnan Mohammed bringe hjemmeholdet foran allerede efter tre minutter, da han blev spillet fri midt i feltet og enkelt kunne udplacere Thomas Kaminski.

Nordsjællænderne sad godt på kampen og havde flere muligheder for at øge i de første 45 minutter, hvor vi først i slutminutterne kom til en farlig afslutning, da et skud fra Frederik Leopold blev rettet af og strøg lige over mål.

En udligning, der ikke lige lå og lurede...
Efter pausen fortsatte FCN-overtaget, og da vi var halvvejs i 2. halvleg, havde de haft to stolpeskud, brændt en friløber og haft et par gode langskud.

Alligevel fik vi kæmpet os ind i kampen igen og begyndte så småt at dominere spillet, og i det 73. minut kom den udligning, som ellers ikke lige lå og lurede... Indskiftede Andreas Smed, som School of Excellence har lejet i HIK, scorede fladt ved den ene stolpe efter et skud fra Marcus Mathisen var blevet blokeret.

FCN afgjorde kort før tid

Det vendte totalt kampbilledet, og vi sad tungt på spillet i resten af kampen, hvor FCN havde rigeligt at gøre med at forsvare sig. I øvrigt med Thomas Gall, søn af vores mangeårige målmand Benny Gall, mellem stængerne.

Berat Beciri havde et godt forsøg, Marcus Mathisen sendte en dødbold tæt forbi, Andreas Smed var tæt på at blive dobbelt målscorer, men ak... med få sekunder igen af den ordinære spilletid smuttede FCN's Emre Mor gennem forsvaret og udplacerede Kaminski med et fladt spark, så hjemmeholdet alligevel sikrede sig alle tre point.

Dermed står reserverne stadig med tre point for nu tre kampe, inden de på næste tirsdag møder FC Vestsjælland på Nummer 10.


Holdet: Thomas Kaminski – Christoffer Remmer (anf.), Kris Stadsgaard, Joel Felix, Mikkel Dige – Lucas Simonsen (87.: Jonatan Frimann), Marcus Mathisen, Gustav Jensen, Frederik Leopold (46.: Andreas Smed) – Berat Beciri, Julian Kristoffersen (62.: Mani Hilmarsson)

Ikke benyttet: Frederik Ibsen, Emil Krogh, Mikkel W. Pedersen og Martin Frandsen