Familietribunen er åben mod FK Jablonec - Vind biografbilletter!

Familietribunen er åben mod FK Jablonec - Vind biografbilletter!

Familietribunen er stedet, hvor de yngste FCK-fans og deres familier kan underholde sig med de mange festlige indslag, vi altid har i forbindelse med vores hjemmekampe. Og første gang i denne sæson, vi åbner Familietribunen er på torsdag, når vi skal møde det tjekkiske hold FK Jablonec. 

Kampen, som er returkampen i tredje kvalrunde til Europa League, fløjtes i gang kl. 19.45 – derfor åbner Familietribunen kl. 18.15. Du kan finde Familietribunen på D-tribunen. 

Som altid er der en masse underholdende indslag, hvor alle børn helt gratis kan prøve en masse af vores ting og deltage i konkurrencer om fede FCK-præmier. Se mere her.

Vind biografbilletter til Fantastic Four 

På torsdag er der også biografpremiere på sommerens sejeste actionfilm ”Fantastic Four”. I den forbindelse har vi fået en stor stak fribilletter og fede Blu-Ray film fra 20th Century Fox som du kan vinde på vores FCK Lykkehjul. Så kom forbi og prøv lykken. Måske vinder du både biografbilletter og film? 




















































Det koster kun 50,- for børn at komme ind på Familietribunen og 115,- for voksne. 


Tænker du at komme til flere kampe i løbet af sæsonen, så er den mest optimale løsning at købe et sæsonkort til Familietribunen, hvor børn til og med 14 år får adgang til alle vores hjemmekampe i Alka Superligaen og DBU Pokalen (dog ikke en evt finale) for blot 600,-. 

Derudover bliver dit barn medlem af en af vores fordelsklubber, som du kan læse meget mere her.