Delaney før Dynamo Moskva: En god udfordring

Delaney: Dejligt at spille i Telia Parken igen

Anføreren headede to kasser ind mod Anji nede i Østrig, og i søndags kom han også på tavlen i Haderslev, da han sparkede løverne i front i det 6. minut. Seks af vores syv første kampe er spillet på fremmed græs, og nu glæder anføreren sig til igen at spille foran alle vores egne fans i Telia Parken, når vi torsdag aften møder FK Jablonec.

- Vi glæder os alle til at komme tilbage i Telia Parken, og det er jo en meget vigtig kamp, så jeg håber, der kommer mange og støtter os. Jeg tror, de kan forvente en anden kamp end dernede. Vi vil i hvert fald gerne have bolden meget mere, og jeg forventer også, at vi kommer mere i kontrol. Vores 1-0-sejr fra det første møde er et godt udgangspunkt, men de skal bare score én gang, så står vi lige. Det betyder, at vi skal lukke godt af nede bagved, og så vil det være dejligt, hvis vi selv kan lukke kampen tidligt, sagde Delaney.

Delaney er den eneste fra midtbanen og angrebet, der har fået fuld spilletid i vores første fem turneringskampe i år. Også Stephan Andersen, Peter Ankersen, Mathias Zanka og Ludwig Augustinsson har spillet alle kampe fra start til slut.