Altid masser af underholdning på Familietribunen

Altid masser af underholdning på Familietribunen

Det mest festlige sted i Telia Parken for de yngste FCK-fans og deres familier er Familietribunen, hvor vi altid har linet rigtig god underholdning op før kampene, som er med til at skabe den helt rigtige stemning.

Vi har altid flere konkurrencer på tribunen, hvor du kan vinde fede FCK-præmier, og til udvalgte kampe får vi besøg af spillere fra førsteholdstruppen, hvor du kan få autografer og få skudt nogle fede selfies. Alle aktiviteter på Familietribunen er altid gratis at prøve.

Familietribunen åbner altid halvanden time før kampstart. Og der vil altid være et væld af frivillige til at hjælpe dig. Hold godt øje med dem. De er i nærheden i de blå trøjer med Familietribune-logo på.

Her er en oversigt over alle de faste indslag på Familietribunen:
- Ansigtsmaling
- Bordfodbold
- FCK Lykkehjulet
- X-Box FIFA 15
- Spillerbesøg og autografer
- Løven Leo
- Sportmaster-målet
- City Container-banen

Du finder Familietribunen på D-tribunen.

Billetter til Familietribunen koster altid kun 75,- for børn og 135,- for voksne.

Tænker du at komme til flere kampe i løbet af sæsonen, så er den mest optimale løsning at købe et sæsonkort til Familietribunen, hvor børn til og med 14 år får adgang til alle vores hjemmekampe i Alka Superligaen og DBU Pokalen (dog ikke en eventuel finale) for blot 600,-. Derudover bliver dit barn medlem af en af vores fordelsklubber, som du kan læse meget mere om her.