Ankersen: Landsholdsdebut min største oplevelse

Ankersen: Landsholdsdebut min største oplevelse

Under træningslejren i Bad Radkersburg tilbyder vi nogle aftener at en udvalgt spiller besvarer spørgsmål, som I kan stille på vores Facebook-side - eller så mange han nu kan nå, for der kommer heldigvis rigtig mange gode, og tusind tak for det.

Her kan du se et lille udvalg af dem, Peter nåede at svare på. Resten kan du se på Facebook-siden.

Kasper Bo Banzon-Pedersen: Vil du juble, hvis du laver mål mod Esbjerg ? Har en lille fidus til at du laver mange mål i den her sæson ?
Hej Kasper - det har jeg egentlig ikke tænkt over. Men tak for til troen til de mange mål!

(PS - dette spørgsmål blev kåret til det bedste, så Kasper har vundet fire billetter til vores første Europa League-hjemmekamp)


Johannes B. Knudsen: Hvor mange antal mål og assists håber du at kunne bidrage med? Altså hvad er dit mål for sæsonen?
Hej Johannes! Jeg har altid haft mit eget mål om at score 5 gange pr. sæson, men mit mål er først og fremmest at vi vinder mesterskabet!


Henrik Kær: Hvad ville betyde for dig og stå med din bror som de elleve startende for landsholdet og høre nationalmelodien?
Hej Henrik! Det er selvfølgelig noget vi håber på, og det er garanteret også noget vores forældre vil være rigtig stolte af. Vi har haft chancen en enkelt gang mod Malta i VM-kval’en, men desværre kom han ikke på banen


Linus Klint Nøhr: I året 2013 var du en del af et velspillende Esbjerg-hold der tog en fantastisk 5-1-sejr over AGF. Da scorede du et verdensklasse mål. Målet blev nomineret af FIFA til at være blandt de 10 bedste verden over. Det må højst sandsynligt være det bedste mål du har scoret i din karrere. Men hvilket er det vigtigste? Hilsen den studerende der snart skal være far.
Hej Linus! Det vigtigste… det var nok de to jeg scorede mod St. Etienne på hjemmebane, som betød at vi fik et rigtig godt udgangspunkt før returkampen i Europa League. PS: tillykke med familieforøgelsen!


Kenneth Birch Rasmussen: Kan vi regne med et kongemål ala det du lavede mod AGF?
Hej Kenneth, der skal i hvert fald nok komme nogle forsøg!


Tobias Frederik Rasmussen: Hvad har din største oplevelse været i din fodboldkarriere?
Hej Tobias! Det må være da jeg fik min debut på A-landsholdet mod Polen.


Anonym: Hvordan er det at spille på udebane i Parken i forhold til de øvrige Superliga stadions? PS i tilfælde af en skade eller karantæne (hvilket vi ikke håber på!!!) kommer du så ned og besøger drengene på S12?
Det er noget helt andet, man har altid en ekstra motivation når man kommer i PARKEN. Der er altid mange mennesker og FCK er jo det bedste hold i Danmark og har været det mange år, så det er et sted man kan bevise noget mod de bedste. Jeg kommer ned og besøger drengene på S12 så snart jeg scorer!


Henning Busted: Hvad er det vigtigste, du har lært i udlandet, som du kan tage med hjem og bruge i FCK?
Hej Henning! Fx at forberede sig anderledes til træningen og arbejde mere med stabilitet og skadesforebyggelse.


Kasper Maes: Hvad synes du om Remmers hår? Skal han ikke snart klippes?
Hej Kasper! Jeg tror at Remmers største forbillede er Numse-Rasmus fra Singleliv


Dennis Holmberg Petersen: Hvis du skulle lægge arm med din bror, hvem ville så vinde?
Hej Dennis - han tør ikke stille op mere ;-)

 

- - - - - -

 


Du kan også se eller gense denne video med Peters første interview med FCK TV, hvor han fortæller, hvorfor han skifter til F.C. København.