Træning den første dag i Østrig

Træning den første dag i Østrig

FCK-truppen ankom planmæssigt til Bad Radkersburg ved 15-tiden efter en flyrejse, der inkluderede en mellemlanding og et flyskifte i Frankfurt, hvorfra turen gik til Graz, inden en bus kørte gruppen det sidste stykke ned til det allersydligste Østrig.

Efter en let og halvsen frokost og lidt hvile på værelserne, blev spillerne sendt afsted til den første af turens træningssessioner på den nærliggende træningsbane.

Det er ikke hele førsteholdstruppen, der er hernede. Kris Stadsgaard er blevet hjemme for at genoptræne i Danmark, og Ludwig Augustinsson - som efter den oprindelige plan skulle være stødt til truppen i dag - fik et par ekstra fridage oven på den svenske EM-triumf. Han flyver i stedet til Ljubljana på mandag og støder til holdet, når de møder NK Celje kl. 19.30 i Celje

Christoffer Remmer (blå trøje) stødte til truppen i dag efter en lille uges ferie oven på den danske U21 EM-deltagelse


Jonatan Frimann er en af de fire U19-spillere fra School of Excellence, der er med på turen. De andre er Marcus Mathisen, Berat Beciri og Frederik Bay.


Nicolai Jørgensen bruger indersiden - af støvlen


Andreas Cornelius specialtræner i aftensolen


Benjamin Verbic er ikke langt fra sit hjemland - Slovenien ligger et par hundrede meter fra træningsanlægget, lige på den anden side af en lille flod.


Fotos: Torkil Fosdal, FCK.DK