Anton: Det skal jeg bruge træningslejren til

Anton: Det skal jeg bruge træningslejren til

I morgen drager hele holdet på træningslejr i Østrig, der traditionen tro lægger land og græs til den årlige forberedelsestur.

Svenske Mikael Antonsson, der fik ødelagt den sidste del af forårssæsonen med en seneskade, ser optimistisk frem til turen og er glad for at være i gang igen efter en kort sommerferie – som alligevel ikke helt var ferie.

- Det er perfekt at være i gang igen, selvom ferien ikke var så lang. Men for mit vedkommende blev den også brugt på rehab. Jeg fik genoptrænet rigtig meget, så det er fint at være i gang med holdkammeraterne nu. Og skaden føles egentlig rigtig fin. Jeg kan være med i stort set det hele, så jeg håber og tror, at jeg kan være med i det fulde program på træningslejren i Østrig, siger Mikael Antonsson, der har klare mål for sig selv og holdet i Østrig.

- Vi, der har været i klubben i længere tid, kender jo stedet, for vi har været der mange år i træk, og det er fint sted, hvor man får trænet godt. Vi skal bruge dagene dernede til netop at træne og få spillet truppen sammen til den første europæiske kamp om kun et par uger. Personligt skal jeg bare i kampform. Det skal bare gøres – men det skal jo også gøres hurtigt. Det er vi heldigvis vant til. Der er ingen lang pre-season, så det er bare i arbejdstøjet, fortæller Mikael Antonsson, der også ser nogle sociale aspekter i turen.

- Det er altid godt at være af sted, når der er mange nye spillere. Vi bor og bruger jo al tiden sammen og på den måde får vi koblet de nye godt ind i gruppen, og vi får lært hinanden bedre at kende. Den proces er egentlig ret nem. Allerede nu her efter den første lille uge, kan man mærke, at Benjamin, Peter og Kasper glider godt ind på holdet. De er gode drenge, så der er ikke nogle problemer rent socialt, og spillemæssigt synes jeg virkelig, at de hurtigt har fået et blik for, hvordan vi spiller på holdet, siger Mikael Antonsson.