Næsten alle spillere samlet

Næsten alle spillere samlet

I dag var ferien slut for de spillere, der har været med deres respektive landshold - bortset fra Daniel Amartey, der først kommer i morgen, og EM-spillerne Christoffer Remmer og Ludwig Augustinsson, der støder til på fredag, når truppen rejser til Østrig.

Det betød, at næsten hele truppen var i gang på Nummer 10, men efter den fælles opvarmning delte trænerteamet hurtigt gruppen op i to: de, der har trænet siden torsdag, og de, der først lige er begyndt.

Vores nye assistenttræner Peter Wettergren trænede gennembrudsøvelser med den førstnævnte gruppe, mens Anders Storskov hersede med de senest ankomne, der lige skulle have banket lidt rust af stængerne og i sagens natur ikke er på samme træningsniveau som de andre.

I morgen venter endnu et træningspas, inden truppen lige får en fridag torsdag, inden de drager ni dage til Østrig. Det er som sædvanlig Bad Radkersburg, der danner rammer om træningslejren, der også byder på to testkampe mod NK Celje i Slovenien og mod Anji Makhachkala i den lille østrigske by Gralla.

Øverst i artiklen kan du se et billedgalleri fra dagens træning i det fine sommervejr, der pludselig har ramt hovedstaden!