2-2 i reserveliga-kampen i Farum

Forhåndsinteressen fra medier og fans for denne reserveliga-kamp samlede sig naturligt nok om William Kvist, der i øjeblikket træner med førsteholdstruppen for at holde formen vedlige, inden han skal i aktion for et danske landshold i juni. Det er næsten på dato fire år siden han senest trak i FCK-trøjen, inden han rejste til udlandet, og i dag spillede han med i 70 minutter på den defensive midtbane.

Det blev en livlig og underholdende affære på Farum Park, og allerede i de første 5-6 minutter havde vi flere gode afslutninger. Alligevel tog FCN teten i det 7. minut, da Oliver Thychosen afsluttede et godt FCN-angreb ved at sende bolden i nettet uden for Kim Christensens rækkevidde.

Bare to minutter efter udlignede Yones Felfel dog med en flot scoring, da han trak ind fra venstre forbi 3-4 modstandere og sparkede bolden fladt ind ved den nærmeste stolpe.

Efter 20 minutter fik vi tilkendt straffe, og det omsatte Brandur Olsen sikkert til 2-1-føring, og kort efter var Berat Beciri tæt på at overliste Runarsson, der havde en travl dag i FCN-målet.

Thychosen havde også et godt forsøg, som Kim Christensen lige akkurat fik snittet op på overliggeren, og kort før pausen var Beciri igen tæt på at øge, men måtte se Runarsson snuppe forsøget.

2. halvleg var kun få minutter gammel, da Julian Kristoffersen - indskiftet for Beciri i pausen - var meget tæt på at score efter godt forarbejde af Brandur og Felfel, men Runarsson parerede heldigt og dygtigt fra nært hold. Tre minutter senere var det Felfel, der havde marginalerne mod sig, da han sendte en afslutning centimeter forbi den ene opstander.

Ud over de mange chancer sad vi også godt på selve spillet, og midt i halvlegen kom endnu en chance for at lukke og slukke, da Kristoffersen fik en friløber ned mod FCN-feltet. Runarsson styrtede uden for feltet, og det lignede unægteligt et frispark og dermed rødt kort, da han nedlagde den lange nordmand, som dog nåede at sende bolden ned mod det tomme mål - dog uden at ramme, og således endte det hele i ingenting.

De sidste 20 minutter slap vi lidt af grebet om kampen, og det udnyttede hjemmeholdet til at presse mere på, og et kvarter før tid fik de udlignet ved Kristian Lindberg efter et hjørnespark.

Mod slutningen var nordsjællænderne et par gange tæt på at hente alle tre point, men det blev ved 2-2 i en kamp, som løverne burde have vundet klart, hvis man bare havde udnyttet lidt flere af de store chancer, man skabte både før og efter pausen. Det skal dog ikke skjule en flot indsats af holdet, der med uafgjort dog også mistede den teoretiske chance for at genvinde reserveguldet.

Holdet: 41. Kim Christensen (anf.) – 40 Marcus Mathisen, 16 Oliver Hansen, 37 Lasse Lindbjerg, 28 Frederik Bay – 30 Aboubakar Keita (87.: 12 Gustav Jensen), 38 William Kvist (70.: 34 Daniel Chukwumah), 36 Brandur Olsen (80.: 13 Lucas Simonsen), 35 Mikkel Wohlgemuth – 33 Yones Felfel, 39 Berat Beciri (46.: 23 Julian Kristoffersen)

Ikke benyttet: 1 Daniel Jespersen, 26 Mikkel Dige og 27 Anton Gustavsen