Zanka og Nicolai om måden vi tabte på

Zanka og Nicolai om måden vi tabte på

Søndagens 0-3-nederlag i Randers var blot vores andet i Alka Superligaen i en lang periode, men det var ikke kun dét, at vi tabte. Det var i høj grad også måden, vi tabte på.

Dagen derpå var to af holdets bærende kræfter, Nicolai Jørgensen og Mathias Zanka Jørgensen, ikke blege for at erkende, at de ikke selv levede op til det, man kan forvente af en FCK-spiller på banen.

- Jeg er ikke specielt tilpas med den måde kampen udviklede sig på for mit eget vedkommende, og det har jeg også sagt til holdkammeraterne i dag. Jeg er både irriteret og skuffet over mig selv, fordi jeg havde min egen lille kamp i kampen og derfor mistede fokus på det, der er vigtigt, nemlig holdet og klubben.

Nicolai Jørgensen var helt på linje med sin holdkammerat:

- Det kan ske, at det ikke kører for os rent spillemæssigt, men i de kampe er det ekstra vigtigt at have den rigtige attitude og indstilling på banen. Jeg tænker ikke på de enkeltstående episoder, der er blevet diskuteret blandt fans og medier, men mere generelt. Det er det, der før har båret os igennem, når det ikke lige kørte, og det ved jeg godt, at jeg manglede i går.

Løvernes næste opgave venter allerede på torsdag, når man tager til Esbjerg med 1-1 i bagagen fra den første pokalsemifinale i Telia Parken.