Ludwig: Vi kan distancere dem yderligere

Ludwig: Vi kan distancere dem yderligere

Vores svenske venstreback, Ludwig Augustinsson, forudser en svær kamp mod randrusianerne, der ligger pladsen under os i tabellen. Han fremhæver især søndagens modstanderes defensiv, men er alligevel optimistisk i forhold til at få fuldt udbytte af kampen. 

- Det bliver selvfølgelig en svær kamp. Vi er på udebane, Randers ligger godt til i tabellen, det må vi ikke glemme. Og så vandt vi jo knebent over dem på straffe for kort tid siden og spillede uafgjort med dem på hjemmebane, så det er et hold, som vi kender, men som vi ved er svære at spille imod. De lukker ikke mange mål ind og er gode defensivt. Med en god indsats får vi de tre point, siger Ludwig Augustinsson og fremhæver samtidig betydningen af en sejr i topstriden. 

- Det er klart, at det betyder noget, at de ligger nummer tre, og at vi med en sejr kan distancere dem yderligere. Og samtidig gøre vores til at presse førerholdet. De må tabe snart, og så kan vi med tre point skabe lidt fornyet spænding om det hele, slutter Ludwig Augustinsson. 

Kampen i Randers fløjtes i gang kl. 19.