Rurik: Det handler om Københavns stolthed

Rurik: Det handler om Københavns stolthed

Manager, Ståle Solbakken, ser frem til søndagens Derby i Telia Parken mod Brøndby.

- Vi glæder os til derbyet! Det er altid noget specielt for både spillere, trænere og fansene! Selvfølgelig er pointene de samme som i andre kampe, men der er altid en stor prestige-faktor i de her kampe, siger Ståle Solbakken og fortsætter.

- Begge hold kommer med 120 minutters pokalfodbold i benene, men jeg tror ikke, at det fysiske betyder alverden, når det går løs på søndag. Jeg tror mere, at vi har fået et mentalt boost af sejren i går, men når det er sagt, havde jeg da hellere set, at vi havde afgjort det på alle vores chancer i den ordinære kamp, siger Ståle Solbakken.  

Brøndby mangler nogle spillere på grund af karantæner, men det tillægger manageren ikke den store betydning. 

- Nej, de fleste hold mangler spillere fra kamp til kamp, og vi har selv to langtidsskadede spillere og må også se bort fra Kevin Foley og Björn Sigurdarson på søndag. Men selvfølgelig er der altid nogen, man nødigere vil undvære end andre. 

Også Rúrik Gíslason glæder sig meget til på søndag: 

- Alle kampe er vigtige, men den her handler om Københavns stolthed. I mine hidtidige 3 år har jeg altid kunnet mærke, at det betyder alt for fansene, og alene af den grund betyder det også alt for os. Og måske endnu mere i år, fordi vi ligger som vi gør, for vi SKAL ha’ point på kontoen. Og når man så også tænker på de tusindvis af timer, som fansene bruger på tifoer og så videre, så kan man ikke sige det bedre end ”Derby betyder alt”, siger Rúrik Gíslason.

Du kan læse mere til Rúrik Gíslason i det gratis online kampprogram i Telia Parken på søndag.