Youssef Toutouh: Vi undervurderer ikke Randers

Youssef Toutouh: Vi undervurderer ikke Randers

Så er det i aften, at Løverne tager imod Randers FC i kvartfinalen i DBU Pokalen i Telia Parken. En kamp, som sikrer vinderen videre avancement til to semifinaler. Youssef Toutouh ser frem til kampen, men pointerer samtidig nødvendigheden af ikke at tage for let på opgaven. 

- Det bliver en svær kamp. Randers er et solidt hold, der står godt på banen. De giver ikke så mange chancer væk, så derfor skal vi være klar. Vi skal gribe vores chancer. De ligger godt til i ligaen, så derfor er det heller ikke et hold, vi går ind og undervurderer, siger Youssef Toutouh, der altid ser frem til at spille pokalkampene. 

- Det er en sjov turnering. Alt kan ske i pokalturneringen, hvor det er vind eller forsvind. Men det er altid fede kampe at spille for os, for vi der er altid meget nerve i opgørene, nu når vi ikke spiller om point med videre adgang til at komme tættere på en titel, fortæller Youssef Toutouh, der samtidig erkender, at pokalturneringen kan vise sig at være endnu vigtigere for holdet på sigt. 

- Jeg tror, at det er ligemeget, hvordan vi ligger i tabellen. Pokalturneringen har altid været vigtig for os. Så vi går ind til det, som var det en topkamp i ligaen, når nu kampene er, som de er. Vinder vi, er vi videre. Taber vi, er vi ude. Men, selvfølgelig vil sådan en titel betyde endnu mere for os, hvis det nu skulle være sådan, at vi ikke vinder det mesterskab, afslutter Youssef Toutouh. 

Kampen fløjtes i gang kl. 18.