Ståle Solbakken

Ståle: Forventer en tæt kamp

Sæsonpremieren blev vel overstået med en klar sejr over FC Vestsjælland, og på søndag venter den næste opgave mod det hold, der p.t. ligger lige over Vestjælland i tabellen.

- Jeg forventer en tæt kamp i Odense på søndag. Siden Ove Pedersen tog over som træner har de fået strammet deres defensiv godt op, og selv om de tabte 0-3 til Midtjylland i mandags, så faldt målene på standardsituationer. Nu har de hjemmebane, og der har de ikke tabt siden Ove Pedersen tog over, siger manager Ståle Solbakken, som i dag kan fejre sin 47 års fødselsdag.

- Vores sidste to kampe i Odense har vi vundet 1-0, men begge gange har det været tæt og jævnbyrdigt, og det regner jeg som sagt også med på søndag. For os handler det derfor om at holde fast i vores gode defensiv og fortsætte med at bygge i vores offensive spil, slutter Ståle.

På søndag spiller vi for første gang i den nye Les Deux-designede 3. trøje, som blev præsenteret ved FCK INSIDE-arrangementet for en uge side. Youssef Toutouh og holdkammeraterne glæder sig til at vise den frem for et forhåbentlig stort antal FCK-fans:

- Ja, det er vigtigt for os, at vi kan høre dem på stadion, når vi er på udebane. Det betyder meget for os, så jeg håber, vi får den samme gode støtte, som vi plejer. Det er aldrig nemt at spille i Odense, så vi skal sørge for at være klar fra start. Men hvis vi holder os til vores koncept, er jeg sikker på, at vi nok skal få alle 3 point med hjem, siger Youssef.


>> Highlights fra sidst vi var i Odense