Christoffer Remmer om træningslejren: Et skridt ad gangen

Masser af spørgsmål til Remmer

Igen i aftes var der livlig gang i tasterne, da Christoffer Remmer svarede på spørgsmål på Facebook. Og endnu en gang blev der spurgt om så mange super gode ting, at Remmer ikke nåede at svare på dem alle. Tak for det flotte engagement. Og tillykke til 12-årige Max, der gennem sin mor stillede det spørgsmål, Christoffer syntes, var det bedste. 

Dermed skal Max et smut til derby den 8. Marts. 

Herunder kan du se et udpluk af spørgsmålene. Du kan selvfølgelig se alle spørgsmål og svar på vores Facebook-side. 

Hvornår vinder vi CHL? 
Til næste år ;) 

Kommer du snart ud på banen og spiller igen? Savner at se dig i action. 
Jeg er begyndt at træne, men jeg er ikke 100% fit til at spille kamp endnu. Tak. 

Føler du at Ståle presser jer spillere for meget, eller er hans arbejde.. mere pres, bedre spillere ...? 
Hvis man vil vinde guld er man nødt til at presse sig selv. Sådan har det altid været i FCK, fordi vi har så store ambitioner. Hvis ikke vi havde presset os selv, ville vi ikke være så stor en klub, som vi er. 

Fra Max snart 12 år, Frederiksværk : Jeg spiller selv fodbold og drømmer om engang at spille i FCK. Jeg træner 3 gange om ugen og kampe ved siden af. Når jeg er hjemme træner jeg i haven eller træner min fodboldviden. Du er selv gået fra en 'mindre' klub til FCK - hvad kan jeg gøre mere for at blive endnu bedre og hvordan ender man I FCK, og måske hvem ved - engang selv være den som sidder og besvare dog. På en FCK trænings lejre. Fodbold hilsner fra Max 
Hey Max. Det lyder som om at du rigtig godt kan lide at spille fodbold, og sådan skal det også være. Den eneste måde man kan blive bedre på er at blive ved med at træne. Lige gyldigt hvor man spiller kan man udvikle sig, hvis bare man har viljen til det. Fodboldhilsner fra Remmer.