Delaney før Dynamo Moskva: En god udfordring

Delaney før Dynamo Moskva: En god udfordring

I aften spiller vi vores første kamp i Atlantic Cup 2015 i Portugal. Træningsturneringen, som er en del af holdets træningslejr. Modstanderen er russiske Dynamo Moskva, som blandt andet har kendte profiler som Alexander Büttner, Douglas og Kevin Kuranyi på holdet. 

Udover de velkendte navne kender anfører Thomas Delaney ikke meget til aftenens modstander. 

- Bortset fra de gode spillere, som mange kender, så ved jeg ikke så meget om vores modstander. Valbuena har vi spillet mod i Marseille, og han er jo en af deres største profiler. Men for mig er det heller ikke det, som er det vigtigste. Selve turneringen er som sådan heller ikke det, som vi tænker allermest på. Vi bliver jo ikke verdensmester af at vinde den. Men derimod handler det om de enkelte kampe. Og i den forbindelse er det jo fantastisk med så stærk en modstander, som vi skal op imod i aften, siger Thomas Delaney, der samtidig pointerer, at holdets fokus i kampen mod moskovitterne ligger på at få prøvet de forskellige kæder af. 

- Det er et fokuspunkt at teste vores defensiv mod så gode offensivspillere, som Dynamo Moskva har på holdet, og som spiller i mellemrummet mellem vores forsvar og midtbane. En spiller som førnævnte Valbuena er god i det område, så i hvert fald for mig som midtbanespiller er det en fin udfordring. Og så skal vi bruge kampen til at afstemme afstanden mellem vores kæder og vores screeninger, siger Thomas Delaney, der er godt tilfreds med de første par dage på træningslejren. 

- Det har været godt at komme herned. Det er gode omgivelser, vi træner på en god bane, faciliteterne er gode, maden er god, og det er stemningen også. Så det har været et par ideelle dage, siger Thomas Delaney. 

Kampen mod Dynamo Moskva spilles kl. 21.00 dansk tid – og sendes på TV3 SPORT 1.