Træningskamp mod Brønshøj

Træningskamp mod Brønshøj

Kampen er åben for tilskuere, men vi minder om, at man selvfølgelig skal holde sig inden for afmærkningerne og ikke betræde banerne på KB’s anlæg.

Under kampen opdaterer vi på vores særlige Twitter-konto for liveopdateringer, @FCKobenhavnLive. Kampen bliver ikke streamet livepå FCK TV, men der kommer højdepunkter fra opgøret.

- Som sædvanlig, når det drejer sig om den første træningskamp efter en pause, så handler det mest om at komme i kamp. Vi har trænet et par uger nu, så det er den første kamptræning, inden vi skal på træningslejr i Portugal og møde stærkere modstandere. Derfor vil stort set alle i truppen nok også komme på banen i løbet af kampen på lørdag, siger manager Ståle Solbakken.

Ludwig Augustinsson og Rúrik Gíslason har allerede fået kamptræning fra deres optrædender for henholdsvis Sverige og Island, og begge er stødt til truppen i ugens løb, hvorimod Daniel Amartey fortsat er med Ghana til Afrika Nations Cup.

Ludwig får sin uofficielle FCK-debut i trøjen med 3-tallet, og der bliver også lejlighed til at se de to andre nye spillere i aktion, Björn Sigurdarson og Kevin Foley, der spiller med nr. 14 henholdsvis 16.

Brønshøj ser frem mod pokal-kvartfinale
Brønshøj har allerede været i kamp i år, for de var i Slagelse i onsdags og tabte 0-3 til FC Vestsjælland. Men hvepsene er også nødt til at være tidligere ude end normalt, for mens Nordic Bet Ligaen først begynder i midten af marts, skal Brønshøj i aktion allerede den 3. marts i en pokalkvartfinale mod netop FC Vestsjælland.

De gul- og sort-stribede er det eneste hold uden for Alka Superligaen, der stadig er med i pokalen, men i Nordic Bet Ligaen har de i denne sæson måtte kæmpe i den tunge ende af tabellen efter sidste års flotte fjerdeplads. I år overvintrer Brønshøj således på den kedelige side af nedrykningsstregen, men kampen er tæt i den nederste halvdel.

Brønshøj trænes af Carit Falch, der tog over fra Bo Henriksen ved sæsonstarten, og mod FCV sendte han disse 11 på banen fra start: Yousuf Butt - Jamil Fearrington, Mads Gabel, Lars Emil Juel Andersen, Oliver Fredsted - Jakob Andreasen, Nuri Mustafi - Sebastian Lassen, Mikkel Nøhr Christensen, Aleksandar Lazarevic - Oke Akpoveta

Sådan gik det sidst...
FCK og Brønshøj har aldrig mødtes i officielle sammenhænge, men har spillet den del træningskampe gennem årene. Senest blev det 4-1 til løverne, da de to hold mødtes i slutningen af april på Nummer 10. Se højdepunkterne fra kampen her.