Støt Byens Hold mod SønderjyskE!

Spillerne: Dette er vores bedste juleminde

Så er det snart ved at være juleaften. I den forbindelse har vi spurgt en række af vores spillere, om hvad deres bedste juleminde er. 

For enkelte spillere er det noget, de har oplevet for nyligt, mens andre har gravet dybt i hukommelsen for at finde det moment, som står klarest for dem. En af dem, hvis minde ligger langt tilbage, er Christoffer Remmer. Hans begejstring over en julegave skabte nemlig mere glæde, end det egentlig var tilsigtet. 

- Jeg fik engang en trehjulet cykel. Den blev jeg så glad for, at jeg trillede rundt inde i stuen hos mine bedsteforældre med det resultat, at jeg fik ridset deres gulv. Det var de vist ikke helt tilfredse med, forklarer Christoffer Remmer, som bliver suppleret af en anden af vores unge spillere, Lasse Lindbjerg, hvis juleminde er af en lidt mere idyllisk karakter. 

- Da jeg var mindre, og familien kom over ved spisetid, og sneen faldt udenfor, så kunne det ikke være mere perfekt. Det helt er jo så hyggeligt, og det er noget, der betød rigtig meget for mig som barn, siger Lasse Lindbjerg. 

Hvor Lindbjerg og Remmers minder er af positiv karakter, så er det en lille skuffelse over en julegave, som står klarest i Rurik Gislasons erindring. 

- Da jeg var tolv år gammel, så havde jeg virkelig ønsket mig et snowboard i julegave. Men mine forældre syntes, at det var for dyrt, så fik jeg en guitar i stedet. Jeg græd hele aftenen, efter jeg havde åbnet gaven, og mine forældre var kede af, at jeg ikke blev glad for min guitar. Men jeg er faktisk rigtig glad for, at jeg fik den i dag, når jeg tænker tilbage, fortæller Rurik Gislason, hvis belgiske holdkammerat Steve De Ridder tænker tilbage på sidste års jul, da han blev spurgt om sit bedste minde. 

- Sidste år betød meget for mig. Jeg havde spillet i England i en årrække, og der havde vi ikke de her julepauser. Så det var rigtig rart, at jeg endelig kunne fejre jul sammen med min familie og mine venner. Det er jo i højtiderne, at man rigtig mangler sin familie, når man bor i udlandet, fortæller Steve De Ridder.