Instagram: Her er billede nummer 1000

Instagram: Her er billede nummer 1000

Den 23. februar 2013 postede vi vores første billede på Instagram. Siden da er 999 billeder røget op på vores profil, og en masse følgere er kommet til. Følgere, som hver evig eneste dag har været fantastiske til at kommentere, debattere, gætte og lege med, når vi har postet stemnings-, kamp- og hverdagsbilleder. Det er vi utroligt taknemmelige over.
 
Det første billede, vi postede, er dette. Et billede fra et ganske koldt stadion, dækket med sne.


 

















Det mest populære billede med flest likes gennem vores Instagram-levetid er et ganske nyt et. Det er nemlig sammenklipningen af den fantastiske tifo, som blev præsenteret i forbindelse med det seneste derby herinde mod Brøndby for et par uger siden.


 

















Det mest kommenterede billede er et billede fra en af vores mange konkurrencer. Det forestiller vores praktikant, Mathias, der er iført en maske. De fleste af de i alt 488, der har kommenteret billedet, gættede ganske korrekt, at det er Alvaro Santos’ gamle maske.



















Du kan nu i anledningen af vores Instagrampost nummer 1000 vinde to billetter til vores to næste hjemmekampe i Europa League. Det kræver blot følgende: Gå ind på vores Instagramprofil @fc_kobenhavn, og se post nummer 1001. Der står helt præcist, hvad du skal gætte. Dernæst går du ind på vores konkurrenceside og skriver svaret. Konkurrencen løber indtil på mandag kl. 12, hvor vinderen findes.

>> Gå til instagrambillede nummer 1001 her
>> Gå til konkurrencesiden her