Vigtig og fortjent sejr

Vigtig og fortjent sejr

Bashkim Kadrii 
- Fantastisk! Vi spiller en god kamp, og så er vi bedre end Brøndby IF i dag! De tre point var vigtige, både for os spillere men ikke mindst for vores fans! 

Pierre Bengtsson 
- En dejlig kamp, og vigtigt VIGTIGT med en sejr og de tre point. Alle er nu rigtig glade, ikke mindst fordi vi er bedre end dem i samtlige 90 minutter og derfor vinder en fortjent sejr. 

Tom Høgli 
- Fantastisk stemning her i Telia Parken! En fed oplevelse at være med til, noget man aldrig glemmer – og i den forbindelse er det selvfølgelig et stort plus, at vi vinder! De tre point var yderst vigtige, nu har vi vundet to kampe i træk – og den trend fortsætter vi gerne i de kommende kampe. 

Thomas Delaney 
- En rigtig god oplevelse, ikke mindst for vores fans! Man har fornemmet på omgivelserne i den sidste tid, at kampen i dag var større end i mange år – og det blev en meget intens kamp med masser af ære på spil – og fortjent nok snuppede vi sejren. Vi er selvfølgelig alle meget glade for, at vi med sejren glæder vores fans! 

Mathias ’Zanka’ Jørgensen 
- Det var vigtigt at vise, at herinde er det os der bestemmer! Vi var bedre i alle spillets facetter, vi dominerede dem og vandt fortjent opgøret – og det er der vist ikke nogen, der vil så tvivl om. Fortjent sejr, og så videre til næste kamp! 

Alexander Kacaniklic
- Vi var det bedste hold, og så kan jeg ellers love for, at der blev fightet derinde – og fightet med en fantastisk stemning hos vores fans. Ros til dem! Hvordan jeg selv spillede betyder ikke så meget, de gør de individuelle præstationer faktisk ikke – det der tæller, er om vi vandt eller ej, og her kan jeg konstatere, at vi vandt en fortjent sejr!