Kacaniklic efter debuten: Vi havde fortjent mere

- Jeg synes, at vi i første halvleg kæmpede for meget med deres måde at spille på. Vi havde bolden meget, men de stod godt, og vi formåede desværre ikke at spille os til de store chancer. I anden halvleg fik vi mere styr på tingene. Jeg synes, at vi spillede bedre. Det store problem var selvfølgelig, at vi ikke fik scoret, men jeg synes, at vi havde fortjent mindst et point – hvis ikke alle tre, siger Alexander Kacaniklic.

- Jeg havde en god følelse, når jeg tænker på, at det var min første kamp for FCK. Det var min første kamp i noget tid, men jeg synes, at jeg passede godt ind på holdet. Jeg havde nogle skud på mål, som jeg gerne ville have omsat til mål. Og overordnet er jeg glad for at få en hel kamp, men selvfølgelig enormt skuffet over resultatet, siger Alexander Kacaniklic.

Han vælger ikke at dvæle så meget ved aftenens resultat, men forsøger derimod at se fremad mod torsdagens kamp i Europa League mod HJK Helsinki.
 
- Nu må vi se frem til vores første kamp på torsdag i Europa League mod HJK Helsinki. Det er min første kamp i europæisk sammenhæng, og det glæder jeg mig til. Det gør vi alle sammen. Og jeg er sikker på, at vi nok skal rejse os, siger Alexander Kacaniklic.