Mellberg: Kravene er høje i F.C. København

Mellberg stopper i FCK

F.C. København og Olof Mellberg er blevet enige om at stoppe samarbejdet, og dermed forlader den svenske stopper FCK med øjeblikkelig virkning. Mellberg kom til Byens Hold sidste sommer og havde kontrakt til enden af denne sæson, men nu er parterne altså enige om at skilles før tid. 

 
- Olof er en topprofessionel fodboldspiller, og det vidner hans imponerende karriere også om. Han kom til FCK for at hjælpe med at stabilisere et hold i problemer, der havde store internationale udfordringer foran sig, og den opgave kunne alle se, at han gik ind til med stort hjerte, erfaring og professionalisme. Nu er situationen i klubben ændret, og vi er i gang med at bygge et nyt hold op. Så vi vil gerne takke Olof for indsatsen og ønske ham og hans familie alt det bedste for fremtiden, siger manager Ståle Solbakken. 
 
- Jeg vil gerne takke alle i F.C. København for min tid her. Jeg har følt mig meget velkommen i klubben fra dag ét, og jeg tager en masse positive minder med mig. Jeg ønsker FCK alt godt i fremtiden, siger Olof Mellberg. 
 
Olof Mellberg nåede at spille 29 kampe og score fire mål for F.C. København.