Margreitter: Vindermentaliteten er intakt

Margreitter: Vindermentaliteten er intakt

Søndag venter igen en kamp mod FC Nordsjælland i Farum. F.C. Københavns østrigske forsvarsspiller, Georg Margreitter, forventer, at holdet kommer tilbage på sejrssporet igen efter mandagens uafgjorte resultat mod Esbjerg.

-Vi har lagt mandagens skuffelse bag os. Selvfølgelig er det enormt ærgerligt, at det gik, som det gjorde til sidst, men vi skal videre i programmet, og der er allerede en vigtig kamp igen på søndag. Vi har masser af motivation. Vi har stor gejst på holdet, og det kan mærkes med den energi og vilje, vi lægger for dagen til træningen, at vindermentaliteten er intakt. Vi kæmper og knokler for hinanden og for at få en sejr igen mod FC Nordsjælland, siger Georg Margreitter.

- Vi har spillet nogle gode kampe på det seneste mod Nordsjælland. I den sidste semifinale for et par uger siden, skulle vi have vundet. Vi havde spillet til det, og den måde, Nordsjælland spiller på, ligger godt til vores spillestil. Den våde kunstgræsbane gør også, at vi kan få spillet vores hurtige spil, som de plejer at have svært ved at håndtere. Så det er en kamp, jeg ser frem til – og det er en kamp, vi skal vinde, siger Georg Margreitter.

Kampen i Farum fløjtes i gang klokken 19.00.

Andre nyheder:
>> Køb billetter til F.C. København - Brøndby
>> FCK TV: TOP 10: Se de bedste mål mod FC Nordsjælland