Amankwaa: Jeg har meget at lære

Amankwaa: Vi skal skabe flere chancer

Der skal skabes noget mere i det offensive spil, hvis det står til F.C. Københavns unge offensivspiller, Danny Amankwaa, der ikke er helt tilfreds med det spillemæssige udbytte af den seneste kamp mod FC Vestsjælland.

- Det handler meget om hurtig boldcirkulation mod et hold som Esbjerg. Og så skal vi selvfølgelig skabe nogle flere chancer. Jeg synes ikke, vi fik kreeret nok chancer mod FC Vestsjælland, så der skal vi helt sikkert være bedre og så udnytte de muligheder, vi får, siger Danny Amankwaa.

- Esbjerg er jo et hold, der har fået mange point i foråret, og de er heller ikke et hold, der pakker sig så meget ned, så det bliver en anden kamp end dem, vi har spillet på det seneste. Det kan blive en meget lige kamp, men vi er ret godt kørende lige nu efter sejre i de tre sidste kampe i ligaen og har god motivation i det hele taget, og det må gerne kunne ses på vores spil, siger Danny Amankwaa.

Vejen til toppen er blevet lidt kortere de seneste runder, men det får ikke holdet til at miste fokus på det vigtigste – den næste kamp. -

- Der er ingen tvivl om, at vi sindssygt gerne vil så højt op i tabellen, som det er muligt, og vi går på banen for at vinde alle de kampe, vi spiller. Og der er det bedste at holde sit fokus på én kamp ad gangen. Til sidst må vi se, hvor langt det hele rækker, siger Danny Amankwaa.

Kampen mod Esbjerg i PARKEN fløjtes i gang klokken 19.00, og det er stadig muligt at købe billet til det spændende opgør.