To skridt fra endnu et gruppespil

Carsten V. Jensen overtager cheftrænerstilling

Efter en evaluering af de første seks måneder af indeværende sæson har ledelsen i F.C. København besluttet at stoppe samarbejdet med Roland Nilsson. Som en konsekvens deraf sammenlægges stillingerne som sportsdirektør og cheftræner, der fremadrettet vil blive varetaget af Carsten V. Jensen. 

Administrerende direktør i F.C. København, Anders Hørsholt, udtaler:

- Vi har ønsket at bringe ledelsen tættere på truppen og truppen tættere på ledelsen. Derfor viste der sig hurtigt en tegning til denne logiske beslutning; nemlig at lade Carsten V. Jensen overtage den tidligere cheftræner Roland Nilssons ansvar for træning og kamp sideløbende med sine nuværende opgaver som sportsdirektør. Samtidig tildeles assistent Johan Lange et større ansvarsområde som træner i F.C. København. Med CV’s snart 20 års erfaring i F.C. København som spiller, træner og sportsdirektør og Johan Langes viden om klubbens grundlæggende principper og daglige processer har vi fundet den konstellation, der bedst kan videreudvikle F.C. København.

- Vi må erkende, at der i et nyt partnerskab altid er nogle ubekendte faktorer, som man ikke på forhånd er herre over. Vi må konstatere, at der i dette tilfælde ikke var enighed mellem F.C. København og Roland Nilsson om, hvordan holdet skulle føres videre, og derfor må vore veje skilles. F.C. København har ikke noget at udsætte på Roland Nilssons faglighed eller personlighed, og vi ønsker ham held og lykke i hans videre trænergerning, siger Anders Hørsholt.

Sportsdirektør i F.C. København, Carsten V. Jensen, udtaler:

- Jeg ser frem til udfordringerne, som jeg har fået i forbindelse med mine nye ansvarsområder i F.C. København. Jeg glæder mig over muligheden for igen at få græs under fødderne og til at have det direkte ansvar for arbejdet med spillerne i træning og kamp. Nu handler det om, at vi alle i F.C. København, trænere, spillere og ledere, kigger fremad og sammen arbejder hårdt på at være bedst muligt forberedt til forårets afgørende kampe i Superligaen og DBU pokalen.