Kenneth Zohore i førsteholdstruppen

Kenneth Zohore i førsteholdstruppen

Onsdag klokken 11.00 tørner de danske mestre fra F.C. København ud til sæsonens første træningspas på Nummer 10. Et par spillere har forladt klubben, nogle er med til VM-slutrunden i Sydafrika, mens det bliver til et glædeligt gensyn med Morten Nordstrand, der vender tilbage efter endt lejeophold i hollandske Groningen. Derudover indlemmes angriberen Kenneth Zohore i førsteholdstruppen.

 

I det netop udkomne nummer af FCK BALLS giver sportsdirektør Carsten V. Jensen blandt andet sit besyv med omkring trupsammensætningen til den kommende sæson:

 

- Vi har holdt sammen på stammen af spillere i nu to år, og det er som nævnt et af de midler, jeg forbinder med vores succes. Men nyt blod kan også være nødvendigt, for at holde hele truppen til ilden. Ikke mindst nu her, hvor vi har valgt at stoppe samarbejdet før tid med Ulrik Laursen, som vi har meget at takke for. Ulrik har haft en god tid i FCK og har fået to guldmedaljer med sig hjem til Odense. Han har været vigtig for os i mange kampe, og det har været en fornøjelse at arbejde med Ulrik gennem hans periode i klubben. Atiba Hutchinson har også forladt os, og med 90 minutter i stort set hver kamp i sine fire et halvt år klubben, fortæller det alt om, hvad Atiba har betydet for os, siger Carsten V. Jensen til FCK BALLS og fortsætter:

 

- De to afgange åbner for positioner, hvor vi ikke helt føler os godt nok besat som trup, og det er derfor positioner, som vi kigger efter erstatninger til. Som altid er målsætningen at være usvækket som trup, og det er selvfølgelig en stor målsætning i år idet, at det er vigtige spillere, vi har sagt farvel til. Det stiller naturligvis også sine krav til, hvilke spillere vi vil hente ind, og det indsnævrer feltet en del, hvis vi kigger på det skandinaviske marked. Omvendt køber vi ikke for enhver pris. Vi har is i maven, og ser hvad der opstår af muligheder. Rettidig omhu med andre ord. I front har vi godt med muligheder ikke mindst fordi Nordstrand vender tilbage, hvilket jeg ser meget frem til. Det er lidt som en nysigning for os, og Nordstrand giver os flere konstellationsmuligheder fremme. Derudover indlemmes Kenneth Zohore i truppen, så offensiven er vi tilfredse med. Samlet set kigger vi efter et stærkt alternativ i forsvaret og en til to spillere på midtbanen. Herudover kan der opstå situationer, som vi bare SKAL reagere på, slutter Carsten V. Jensen.