Nye trøjer

Sæsonen er slut. VM-feberen er over Danmark. I FCK BALLS, der netop er udkommet, kigger vi dog allerede frem mod næste sæson, der begynder i midten af juli, og traditionen tro vil de danske mestre løbe på banen i nye spillersæt fra Kappa.

FCK BALLS kunne som de første præsentere næste sæsons kollektion, hvor der i hvert fald er én meget opsigtsvækkende ændring.

Fire nye sæt og en enkelt genganger bliver F.C. Københavns kommende kampsæt, der nu også præsenteres her på FCK.DK.

 

 

Superliga – 1. prioritet (Hjalte):
Så kan vi ikke blive mere klassiske. Det foretrukne sæt i Superligaen kan næsten ikke blive mere hvidt, kun brudt af FCK-logoet, Carlsberg og Kappa. V-halsen er også ny, og er gennemgående i de fire nye trøjer.

Superliga – 2. prioritet (Grønkjær):
I over ti år har F.C. Københavns »udebanetrøje« været helt sort. I næste sæson bliver det anderledes. Den blå FCK-farve bliver indlemmet i trøjen, og med tværstriber i sort og blå bliver det markante trøjer Løverne skal spille i.

Europa – 1. prioritet (Pospech):
Førsteprioriteten i europæiske sammenhænge har fået et blåt twist med et blåt ærme til sig og et lidt mindre Carlsberg-logo, da UEFA’s regler foreskriver dette.

Europa – 2. prioritet (Kvist):
Trøjen i denne version har ikke Carlsberglogo på brystet, som den normalt ville have. I flere europæiske lande er det nemlig ikke tilladt at spille med alkoholreklamer på trøjen. Trøjen vil dog komme til salg i Super Shoppen med Carlsberg på brystet.

Europa – 3. prioritet (Zanka):
En af de mest populære spilletrøjer forbliver i kollektionen også i den kommende sæson. Fuchsia-trøjen bliver tredjevalg, når Løverne tørner ud i europæiske sammenhænge.

Designet på rygnavne og numre forbliver det samme som i den netop afsluttede sæson. Trøjerne vil snart kunne købes i Super Shoppen – hold øje med FCK.DK for releasedato.

Flere billeder af trøjerne bliver i øvrigt offentliggjort her på FCK.DK i løbet af uge 24.