Laursen: - Første mål bliver afgørende

Ulrik Laursen indstiller karrieren

Med et år tilbage af sin kontrakt er F.C. København og Ulrik Laursen blevet enige om at ophæve kontrakten efter sæsonens udløb. Både Ulrik og F.C. København er enige om at dette er den rigtige løsning efter et år med en lang skadespause og begrænset spilletid.

 

- Ulrik har i sine to et halvt år i klubben været et omdrejningspunkt både udenfor og på banen, hvor hans erfaring og ro har spillet en stor rolle i mange vigtige kampe for klubben, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

 

- Min motivation for at skifte til F.C. København i sin tid er til fulde blevet indfriet med to mesterskaber, en pokaltitel og to europæiske gruppespil. Jeg er stolt over at have været en del af klubben i de seneste to et halvt år og ser nu frem til livet som fodboldpensionist, siger Ulrik Laursen.

 

Ulrik Laursen har indtil videre spillet 69 kampe for F.C. København, og kan opnå en enkelt kamp yderligere, hvis han kommer i aktion på søndag mod SønderjyskE i PARKEN. Der vil naturligvis blive taget behørig afsked med Ulrik efter kampen.