Peter Larsson til F.C. København

Peter Larsson til F.C. København

F.C. København har indgået en 5-årig aftale med den 24-årige forsvarsspiller Peter Larsson, som kommer fra Halmstads BK i Allsvenskan.

Peter Larsson har været fast mand i Halmstads forsvar i de sidste tre sæsoner og har spillet i alt 139 kampe og scoret 9 gange for den sydsvenske klub. Han fik sin landsholdsdebut i januar i år mod Costa Rica og har spillet to A-landsholdskampe for Sverige.

Sportsdirektør Carsten V. Jensen siger om klubbens nye indkøb:

- Efter salget af Michael Gravgaard i starten af dette transfervindue var det vigtigt for os at finde den helt rigtige profil som erstatning. Der var stor interesse for Peter Larsson fra anden side, og vi er glade for, at vi endnu engang har fået en aftale i stand med en spiller i konkurrence med andre europæiske klubber. Vi har fulgt Peter gennem længere tid, og han er uden tvivl en af skandinaviens bedste på hans position.

Ståle Solbakken har også mange roser til sin nye forsvarsspiller:

- Han er en kompromisløs midtstopper - en rigtig fighter. Han har en god fysik og er også farlig i offensive dødbold-situationer. Han er allerede kommet langt i Halmstad, og jeg synes han var uheldig med ikke at være med i den svenske EM-trup. Jeg er sikker, på at han vil udvikle sig endnu mere hos os.”

Peter Larsson, som får trøje nummer 12,  tiltræder i F.C. København med øjeblikkelig virkning og træner med sine nye holdkammerater fredag kl.11.00 på klubbens anlæg ”Nr.10” på Jens Jessens Vej.

 

Ca. 50 gæster på rundvisning i PARKEN fik sig lidt af en overraskelse, da de fik lejlighed til at overvære sportsdirektør Carsten V. Jensen byde Peter Larsson velkommen.

 

Peter Larssons trøje har rygnummer 12.