Løvetimen er tilbage!

Würtz og Nordstrand til F.C. København

Foto: F.C. København

 

F.C. København har i dag indgået aftaler med AaB-midtbanespilleren, Rasmus Würtz og FCN-angriberen, Morten Nordstrand, der begge skifter til de danske mestre med øjeblikkelig virkning. Begge spillere har signeret 5-årige aftaler.

 

24-årige Morten Nordstrand har allerede i sin første sæson for FC Nordsjælland været en stor profil i SAS Ligaen, og i sine 35 kampe for FCN har han scoret 19 mål og lagt op til 14. De mange mål betød, at Nordstrand endte som nummer 2 på topscorerlisten, og fik sin debut på det danske A-landshold i februar 2007 mod Australien. 

- Jeg har været glad for min tid i FC Nordsjælland, men nu glæder jeg mig utrolig meget til at blive en del af denne her trup samt komme til at træne og spille på absolut højeste niveau i Skandinavien. For lidt over et år siden spillede jeg i 1. division og nu er jeg en del af F.C. København, hvilket jeg er utrolig stolt af. Jeg glæder mig til at vise hvad jeg kan, forhåbentlig score en masse mål, og bidrage med yderligere succes til FCK, siger Morten Nordstrand. 

23-årige Rasmus Würtz har, til trods for sin unge alder, i adskillige år været en stærk midtbanemotor hos AaB. Efter 183 kampe og 15 mål for den nordjyske klub, går turen nu til hovedstaden. Rasmus Würtz er noteret for 7 A- og 29 U21-landskampe. 

- Jeg glæder mig til den nye udfordring i København. Efter fem sæsoner i AaB føler jeg tiden er inde til at prøve noget nyt og F.C. København er det perfekte sted for mig. Jeg kommer til at træne og spille med de bedste spillere i Skandinavien og jeg ser frem til nogle spændende europæiske kampe. Samtidig har jeg altid været imponeret over stemningen i PARKEN. Nu får jeg den som hjemmebane, så jeg glæder mig til at jeg skal løbe på banen og fremover have fansene på min side, siger Rasmus Würtz. 

- Det er to stærke spillere, der kommer til F.C. København, og det glæder mig især, at danske spillere på højeste niveau ser F.C. København som et stort, karrieremæssigt fremskridt. Morten Nordstrand har et kæmpe potentiale og har allerede bevist sit talent og sin målnæse for FC Nordsjælland og tidligere hos Lyngby, mens Rasmus Würtz er en spiller med præcis den profil som vi har søgt. Jeg er sikker på, at begge bliver store gevinster for os, siger sportschef Carsten V. Jensen. 

F.C. Københavns cheftræner, Ståle Solbakken, er ligeledes yderst tilfreds med de to nytilkomne: 

- Rasmus Würtz og Morten Nordstrand har stået øverst på min ønskeliste til den kommende sæson og jeg er meget tilfreds med, at det er lykkedes os at hente to så kompetente spillere til klubben. 

Bestyrelsesformand Flemming Østergaard er ligeledes glad for, at det er lykkedes at styrke truppen med to så lovende spillere: 

- Den sportslige ledelse har ytret ønske om at få tilknyttet landsholdspillere til den i forvejen stærke trup. Det glæder mig derfor at det er lykkedes os at kunne opfylde deres ønsker og glæder mig til at se de to i aktion for F.C. København. 

Såvel Morten Nordstrand som Rasmus Würtz er begge på vej til Østrig sammen med Carsten V. Jensen for at slutte sig til den øvrige trups træningslejr i Loipersdorf og ankommer fredag aften. 

 

Morten Nordstrand skriver under...

 

Rasmus Würtz og Carsten V. Jensen efter aftalens indgåelse...

Fotos: Daniel Rommedahl / © F.C. København