Nicklas Bendtner
Muamer Brajanac
Gabriel Johansen og Muamer Brajanac

2-1 over FCN i Reserveligaen

Mål af U19-spillerne Muamer Brajanac og Gabriel Johansen sikrede sejren efter FCN-pauseføring på 1-0.

De første 45 minutter blev præget en del af, at begge hold stillede meget "blandede" hold med førsteholdsspillere, U19-spillere og lånte spillere.

Det blev til enkelte muligheder til begge hold før pausen, og kort før pausefløjtet kom gæsterne lidt tilfældigt foran. En skadet spiller måtte uden for banen, og han kom ind og snuppede bolden for næsen af vores forsvar, så Ibrahim Sadiq fik en friløber og udplacerede Frederik Ibsen.

Robert Mudražija fik comeback på den centrale midtbane og udgik planmæssigt i pausen, og han var udmærket tilfreds med forløbet af sine første 45 minutter siden foråret. Ind kom U19-angriberen Muamer Brajanac og i stedet trak Daramy ned på kanten, og Pep Biel ind centralt.

Der var kun spillet fire minutter, da Brajanac udlignede, da han styrede et indlæg fra Gabriel Johansen ind fra nært hold - og så vidt vi nåede at se, var det endda med hælen bagom støttebenet.

Kort efter headede han lige forbi på et indlæg fra Daramy, der gang på gang flænsede FCN's venstre side med sine hurtige ryk. FCN's Joachim Rothmann kom til en udmærket skudchance i den anden ende, men Frederik Ibsen var også denne gang på plads og reddede.

Med tyve minutter igen faldt afgørelsen, da Bendtner spillede Gabriel Johansen helt fri med målmanden, og han satte bolden tæt på ad den ene stolpe til 2-1.

Siden vadede vi nærmest i chancer, og kunne med lidt held og præcision have scoret et par gange mere. Brajanac fik også en lidt tvivlsom offside-kendelse imod sig, da han bankede et Daramy-indlæg i netmaskerne.

Men alt i alt et fint udbytte af kampen - først og fremmest fik vi Mudražija i gang, og flere af de unge viste sig også fint frem i kampen, og bl.a. fik den kun 16-årige islænding Hákon Arnor Haraldsson sine første seniorminutter mod slutningen af kampen. De to unge midterforsvarere, som vi havde lånt i HB Køge og AB, gjorde det også i fint i betragtning af, at de hverken kendte hinanden eller holdkammeraterne.

Bemærk i øvrigt, at næste uges reserveligakamp mod FC Nordsjælland er aflyst, så denne var efterårets sidste.

Torsdag den 14. november 2019, kl. 13.00 på Nummer 10
F.C. KØBENHAVN-FC NORDSJÆLLAND 2-1 (0-1)
45.: 0-1 Ibrahim Sadiq
49.: 1-1 Muamer Brajanac
70.: 2-1 Gabriel Johansen
Ca. 100 tilskuere. Dommer: Sebastian Friis Aagerup

31 Frederik Ibsen – 45 Otto Dupont, 48 Pablo Arboine, 39 Marcus Hørbye, 34 Victor Kristiansen – 16 Pep Biel, 8 Nicolaj Thomsen (anf.), 24 Robert Mudrazija (46.: 55 Muamer Brajanac), 38 Gabriel Johansen – 32 Nicklas Bendtner, 11 Mohamed Daramy (85: 36 Hákon Arnar Haraldsson)

Ikke benyttet: 51 Mohammed Hassan, 50 Ali Almosawe, 53 Daniel Haarbo, 54 Nicolai Hansen.