Isak Johannesson

1-3-nederlag til Randers

Efter et nogenlunde jævnbyrdigt første kvarter satte vi os mere og mere på kampen og skabte flere store muligheder til at komme foran før pausen, men en velspillende Patrick Carlgren reddede blandt andet gode forsøg fra Pep Biel, Lerager og Jóhannesson.

Samtidig holdt vi Randers helt væk fra chancer, og vi gik til pause, uden at de havde haft et skud inden for målrammen.

Desværre blev vi midt allerede midt i 1. halvleg tvunget til to udskiftninger, da først David Khocholava og siden Mohamed Daramy udgik med skader og blev erstattet af Valdemar Lund og Isak Jóhannesson.

Kort efter pausen headede Valdemar Lund os i front, og vi fastholdt vores massive dominans indtil to frygtelige minutter, som vendte kampen fra det 58. til 60. minut.

Først førte et Falk-boldtab på egen halvdel til, at Marvin Egho udlignede, og kort efter headede  Frederik Lauenborg et indlæg ind til jysk føring.

Vi svarede igen med et par gode angreb og afslutninger fra Pep Biel, men i stedet headede Hugo Andersson et hjørnespark ind til 3-1 i det 70. minut, og selv om vi forsøgte til det sidste og kom til et par gode muligheden, så manglede den sidste skarphed.