Stadion og hotel ligger side om side i Skopje

Første gang i Skopje

Truppen landede ved middagstid i Skopje Alexander The Great Airport for at forberede sig til sin europæiske kamp nr. 169. Og det er i øvrigt første gang i klubbens historie, man gæster Makedonien.

 

Udsigt over Makedonien
Udsigt over landskabet omkring Skopje

 

Det var som ventet lidt af en varmemur, der ramte de rejsende, da de kom ud af flyveren. Vi taler om temperaturer et sted mellem 35 og 40 grader, men når kampen spilles tirsdag aften skulle vi dog gerne være nede lidt under 30 grader...

Turen gik fint, men der ligger et stor forarbejde bag sådan en rejse, da det først blev besluttet i torsdags, at kampen skulle spilles tirsdag. Så klubben har i samarbejde med den faste rejsearrangør Discovery Travel haft mere end sædvanligt travlt med at booke charterfly, ordne hotel m.m.

 

Ventetid i Skopje Lufthavn
Lidt ventetid på bagagen slipper man aldrig helt for...

 

Men det hele klapper perfekt, og trenden fra de forrige europæiske udekampe fortsætter med hensyn til beliggenheden. I Amsterdam boede man side om side med stadion, det samme var tilfældet i Zilina - og her er vi om muligt endnu tættere på, da man blot skal krydse en smal gade for at gå fra hotellet til "Nacionalna Arena Filip II Makedonski", som er det officielle stadionnavn.

 

Stadion og hotel ligger side om side i Skopje
Spillerbussen nærmer sig hotellet - og stadion

 

Dagens træning, der begynder kl. 18, er dog henlagt til det makedonske fodboldforbunds træningsanlæg, som ligger godt et kvarters kørsel fra hotellet. Inden træningen er der som sædvanlig pressemøde med Ståle og en af spillerne, og det kan du læse mere om på FCK.DK senere på aftenen.

Vi opdaterer også lidt fra turen på Snapchat og Instagram Story. Hvis du ikke allerede følger os, hedder vi på begge medier fc_kobenhavn.

 

En løve-statue i Skopje
Vi spottede lige en flot løvestatue i bybilledet. Dem skulle der efter sigende være flere af i byen!


 

Følg FK Vardar-FCK live

Tirsdag aften sender TV3+ og Viaplay kampen direkte med optakt fra kl. 19.30 - og DR rapporterer også fra kampen i Liga på P3, der sender fra kl. 18.04.