Premium Club
Kontakt
Diego Tur
Account Manager
Mobile: 28 99 99 87
E-mail: dtu@fck.dk

Pladser og forplejning
2 pladser på nedre Jyske Bank-tribune (A) til alle F.C. Københavns hjemmekampe i Superligaen, UEFA Champions League, UEFA Europa League og Ekstra Bladet Cup (ekskl. finalen). Forud for disse kampe er der adgang for 2 personer til Premium Club Lounge, hvor der serveres buffet og drikkevarer. Desuden serveres der drikkevarer i pausen og efter kampen.

Ekstra siddepladser
10 siddepladser til øvre tribune til alle F.C. Københavns hjemmekampe i Superligaen. Derudover en forkøbsret på 10 billetter til øvre tribune til alle F.C. Københavns hjemmekampe i UEFA Champions League og UEFA Europa League.

Kampprogrammer
Gratis kampprogrammer til alle F.C. Københavns hjemmekampe i Superligaen, hvor du kan læse om spillere, optakt til kampen, modstanderen, statistik og meget mere.

Landskampbilletter
2 landskampbilletter til øvre tribune til alle DBU’s A-landskampe, der afvikles i PARKEN.

Eksponering
Firmanavn på sponsortavle i Premium Club Lounge, og firmanavn i kampprogrammet til F.C. Københavns hjemmekampe i Superligaen.

Erhvervsnetværk
Virksomhedsprofil på F.C. Københavns B2B-website og adgang til de øvrige sponsorers oplysninger samt deltagelse på den årlige samarbejdsmesse for sponsorer.

Merchandise
15 % rabat ved køb af merchandise i FCK MegaStore, FCK FanStore og online.